Hoe en waar?


Locatie

FietsBand verwelkomt je graag op zaterdag 6 april tussen 10.00 u. en 17.00 u. De Kleistraat in Bekkerzeel (Asse) wordt tijdens het aanleggen van het HeldenTapijt volledig verkeersvrij gemaakt.
Ter plaatse kan je zélf de naam van je dierbare op het wegdek aanbrengen en zien hoe deze een plaatsje krijgt in het HeldenTapijt.

Kan je er moeilijk geraken die dag, maar heb je toch een vraag over het HeldenTapijt? Stel ze gerust.


Met de wagen, te voet of met de fiets?

De Kleistraat in Bekkerzeel (Asse) wordt tijdens het aanleggen van het HeldenTapijt verkeersvrij gemaakt. Het HeldenTapijt is het makkelijkst toegankelijk vanuit de Kortemansstraat.

Parkeergelegenheid is voorzien, op wandelafstand (250m) van het HeldenTapijt, op de site van de feeszaal Waerboom (Jozef Mertensstraat 40, 1702 Groot-Bijgaarden). De locatie van het HeldenTapijt is met duidelijke bepijling aangegeven vanaf Waerboom.


Hoe breng ik de naam aan?

FietsBand voorziet witte verf, die je kosteloos mag gebruiken om één of meerdere namen aan te brengen op het wegdek. Door de impact van de weersomstandigheden zullen de namen ongeveer zes maanden zichtbaar blijven op het wegdek. Het aanbrengen van de verf is zeer eenvoudig, en we kunnen je zeker en vast helpen indien nodig.